DA LI JE MOGUĆE?! RTS je predvideo koji film će dobiti OSKARA! Evo i kako (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2020, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE MOGUĆE?! RTS je predvideo koji film će dobiti OSKARA! Evo i kako (FOTO)

Veliki uspeh južnokorejskog ostvarenja.

U holivudskom Dolbi teatru sinoć je održana 92. svečana dodela Oskara, a najboljim filmom proglašeno je južnokorejsko ostvarenje "Parazit".

Ovo je bilo iznenađenje za mnoge, ali i istorijski trenutak, budući da je reč o prvom ostvarenju koje je ovenčano Oskarom, a da nije snimljeno na engleskom jeziku.

Čak i reditelj Bong Džun Ho priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je smatrao da je najveći mogući domet za "Parazita" da osvoji Oskara za najbolji strani film, što se sinoć takođe ostvarilo.

Zanimljivo je da je Radio televizije Srbije sinoć, pre nego što je dodela Oskara počela, na svom programu u 22:23 emitovala upravo "Parazita", i opredelivši se upravo za film Bong Džun Hoa na neki način "predvidela" da će on biti ovenčan prestižnim priznanjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.