Čuveni selfi sa dodele Oskara srušio internet, sada mnogi smatraju ukletim: Šta se desilo zvezdama sa slike?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 14:38

Čuveni selfi sa dodele Oskara srušio internet, sada mnogi smatraju ukletim: Šta se desilo zvezdama sa slike?

Čudna sudbina pratila sve na slici.

Prošlo je deset godina otkako je slavna Amerikanka Elen Dedženeris srušila nekadašnji Tviter, danas poznat pod imenom X, nakon što je objavila selfi sa poznatim holivudskim zvezdama.

Na 86. dodeli Oskara voditeljka i komičarka okupila je nekoliko slavnih lica tokom ceremonije i zabeležila istorijski trenutak.

Fotografija na kojoj su se našli Bredli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kuper, Dženifer Lorens, Meril Strip, Bred Pit, Anđelina Džoli, Džulija Roberts, Lupita Njongo, Čening Tejtum, Kevin Spejsi i Džered Leto ubrzo je postala viralna. Podeljena je više od dva miliona puta u roku od dva sata i srušila društvenu platformu. Iako je ovaj trenutak ušao u istoriju, sada se mnogi šale da je mobilni telefon Elen Dedženeris, kojim je fotka snimljena bio uklet.

Tokom deset godina većina zvezda sa fotografije iskusila je privatne ili profesionalne probleme. Elen i njen popularni šou suočili su se sa teškim optužbama 2020. godine, u kojima se tvrdilo da je atmosfera na snimanjima bila toksična. Voditeljka je zatim odlučila kako će 2022. okončati snimanje emisije koja se emitovala punih 19 godina, a od tada se gotovo i ne pojavljuje na televiziji.

Bivši holivudski par najpopularniji par takođe nije pratila sreća. Bred i Anđelina razveli su se 2019. godine, ali to nije bio kraj problemima. Od početka 2022. na sudu su zbog francuskog vinarskog imanja, a započeli su i bitku oko starateljstva nad decom, usred koje je Anđelina optužila Breda da je verbalno i fizički zlostavljao nju i nekoliko njihove dece tokom leta iz Francuske u Sjedinjene Države 2016. godine.

Srbija Danas/24sedam.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.