Čije grudi su spomenute na dodeli Oskara?

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čije grudi su spomenute na dodeli Oskara?

Mnoge glumice razgolitile su se u filmovima koje smo gledali.

prev next 0 0 0 0 0

 

1 / 5

 

2 / 5

 

3 / 5

 

4 / 5

 

5 / 5

Komičar Set Mekfarlan nije mogao da odoli, a da "ih" ne spomene u pesmici "We saw your boobs" koju je otpevao na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Recimo da se glumicama pesmica baš i nije dopala, a najburnije je reagovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šarliz Teron, koja se uhvatila za glavu kada je komičar spomenuo njeno ime u pesmi. Takođe su isprozivane Anđelina Džoli, Helen Hant, Kejt Vinslet koja se skinula u čak sedam filmova!

"Videli smo vaše grudi, videli smo vaše grudi, u filmovima koje smo gledali", deo je pesme koju je Set pevao, a po stranim medijima već kruže fotografije u kojima su se glumice skinule.



(MONDO)
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Koje glumice su prozvane na Oskaru zbog golih grudi?

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 10:57

Set Mekfarlan dobio je oprečne kritike za vođenje 85. Oskara, kao što se i očekivalo. On je kombinovao humor klasičnog šoumena sa neprikladnim šalama na račun rase, vere i seksa. Najveće zgražavanje izazvala je pesmica „We Saw Your Boobs” (Videli smo vaše sike) u kojoj je pominjao imena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.