Bred Pit ove godine nije nominovan za Oskara, ali... Biće zadužen za jednu posebnu stvar, isplivali detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:35

Bred Pit ove godine nije nominovan za Oskara, ali... Biće zadužen za jednu posebnu stvar, isplivali detalji

Slavi glumac preuzeo je važnu ulogu na sebe.

Najpoznatiji američki glumci, reditelji i producenti će, treću godinu zaredom, piti šampanjac "Fler d'Miraval" Breda Pita na ceremoniji dodele Oskara.

Otkako je izbio na holivudsku scenu kao autostoper kauboj u filmu "Telma i Luiz" 1991. godine, Pit je sedam puta nominovan za Oskara. Osvojio ga je 2020. za sporednu mušku ulogu u filmu "Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom u Holivudu" i 2014. kao producent filma "Dvanaest godina ropstva".

Ove godine slavni glumac nije nominovan ni za jednu nagradu, ali će i dalje igrati važnu ulogu na ceremoniji, jer će se pobrinuti za "ketering", budući da će njegov šampanjac biti točen u Dolbi teatru u Los Anđelesu 10. marta.

Šampanjac "Fler d'Miraval" (cvet Miravala), roze, proizvodi se na imanju Šato Miraval u Provansi, koje je glumac kupio 2011. zajedno sa tadašnjom partnerkom, a kasnije suprugom Anđelinom Džoli, i u čijoj kapeli su se i venčali 2014. Posle razvoda, Anđelina je svoj udeo prodala.

Srbija Danas/24sedam.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.