Bred Pit i Džordž Kluni na dodelu Oskara idu kao par

Izvor: Blic, 25.Feb.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit i Džordž Kluni na dodelu Oskara idu kao par

Glumci Bred Pit i Džordž Kluni su veoma dobri prijatelji pa ovih dana razmišljaju kakav bi štos mogli zajedno da naprave na dodeli Oskara.

Kako prenose američki mediji Bred i Kluni će najverovatnije prošetati crvenim tepihom u paru.

- Džorđž je rekao kako bi on i Bred mogli da ostave svoje pratilje i dođu kao par. Čak je predložio da se našale i obuku haljine. Verovatno neće ići baš tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << daleko, ali on i Bred se, kad su zajedno, ponašaju kao dvojica nestašnih đaka. Svima je rečeno da na dodeli Oskara od njih dvojice očekuju neočekivano - otkrio je izvor blizak holivudskim glumcima.

Povezane vesti: Kluni i Pit na ručku pred dodelu Oskara

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KLUNI U HALJINI NA DODELI OSKARA

Izvor: Kurir, 26.Feb.2012, 08:34

Džordž Kluni najavio je organizatorima 84. dodele Oskara u Kodak teatru u Los Anđelesu da će se pojaviti u haljini, a da će mu dečko biti Bred Pit!..Lud, luđi, najluđi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.