Bred Pit: Preterivao sam sa travom

Izvor: B92, 26.Jan.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit: Preterivao sam sa travom

Bred Pit je u novom intervjuu priznao je da se skoro pretvorio u „krofnu” od prekomernog pušenja marihuane.

Zvezda filma „Formula uspeha” (Moneyball), koji mu je doneo nominaciju za Oskara, kaže da je zbog slave krajem devedesetih zapao u tešku depresiju.

„Krajem te decenije smučio sam se sam sebi”, pirznao je on u intervjuu za Hollywood Reporter.

„Skrivao sam se od medija i cele te halabuke vezane za slavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pušio sam previše trave i nisam ustajao sa kauča; stvarno sam počeo sam sebi da idem na živce.”

48-godišnji glumac je otkrio da je sada prevazišao sve to, ali da je prošao „semestar depresije”.

On je nagovestio i da bi voleo da se venča sa svojom životnom partnerkom Andželinom Žoli.

„Odavno smo sebi obećali da se nećemo venčati dok svima u SAD to ne bude omogućeno. Ali, bojim se da nećemo moći da izdržimo toliko dugo. To mnogo znači mojoj deci... a znači i meni ta vrsta posvećenosti i obavezivanja”.

A da li je u budućnosti planiraju da imaju još dece? „Još nismo stavili tačku na to”, priznaje Pit, premda ističe da u kući trenutno vlada „stvarno dorba ravnoteža” među tri devojčice i trojice dečaka.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred Pit: Od previše marihuane mislio sam da ću se pretvoriti u krofnu

Izvor: Svet plus, 26.Jan.2012

Slavni glumac Bred Pit koji je nominovan za Oskara u filmu "Moneyball " kaže da ga je slava tokom devedesetih godina dovela do teške depresije. Pušio je marihuanu i mislio da će se u jednom trenutku pretvoriti u krofnu.

Nastavak na Svet plus...

Bred Pit: Borio sam se sa depresijom

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2012, 00:09

Holivudski glumac Bred Pit koji je ove godine nominovan za Oskara za ulogu menadžera bejzbol kluba u filmu “Formula uspeha” ispričao je u intervjuu za “Hollywood Reporter” kako se krajem devedesetih borio sa depresijom. Pit je rekao i kako nije mogao da se nosi sa slavom, pa je posegnuo za...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.