Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2024, 09:06

Bračni par usvojio divljeg vepra, obožava da se baškari na sofi ušuškan jastucima

Ne postoji lepša stvar nego kad odlučite da udomite životinju i pružite joj ljubav i negu. Međutim jedan belgijski par se odličio za zaista neobičnog ljubimca – spasili su mladunče divlje svinje i usvojili ga. Od tada životinja uživa u njihovom domu, a u međuvremnu je poprilično narasla.
Gregori Gio je pronašao vepra kao malo prasence tokom lova sa svojim psima i odlučio da se privremeno stara o njemu.
Životinju je nazvao Oskar, a više od godinu dana kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vepar koji sada ima 80 kilograma je i dalje tu, na svojoj sofi, ušuškan jastucima i ćebetom, prenosi Rojters.
– Nismo planirali da ga zadržimo ovde, već da ga spasemo i potom pustimo, ali smo se vezali za njega – rekla je Giova supruga Tifani Pjer, prenosi B92.
In Belgium, a family's been living with a wild boar for years. Guy finds a 700-gram piglet while hunting, brings it home, and bam, instant family member. They named him Oscar, and now he's a hefty 80 kg, lounging on his own couch with a blanket and pillows.
Oscar munches through… pic.twitter.com/a8YWfy3BCb
— Bad AI (@Bad_AI_) February 11, 2024

Oskar je odveden na farmu za obuku, ali je odbio da jede i u roku od nedelju dana vlasnici su pozvani da ga pokupe.
Oskar sada ima ogroman apetit, čak je u stanju da proždere štap za pecanje, ali je ima higijenske navike i uvek upozorava svoje vlasnike kada treba da se olakša kako bi ga pustili napolje.
Izvor: B92
Bizaran trend u porastu, vlasnici uginule ljubimce pretvaraju u tepihe i prostirke

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.