Bob: Gvardiola mi je rekao da uđem i postignem gol

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 14:13

Bob: Gvardiola mi je rekao da uđem i postignem gol

Fudbaler Mančester sitija Oskar Bob izjavio je da mu se na meču protiv Njukasla ostvario san da postigne prvi gol u Premijer ligi, prenose britanski mediji.

Mančester siti je sinoć u gostima pobedio Njukasl rezultatom 3:2 u meču 21. kola Premijer lige. "Gradjani" su do trijumfa stigli golom Boba u prvom minutu nadoknade vremena na asistenciju Kevina de Brujnea.

"Neverovatan osecaj. Trener mi je rekao da udjem i postignem gol, srećom uspeo sam. Ovo je ostvarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snova. Postigao sam prvi gol u Premijer ligi i to u dresu najboljeg kluba na svetu. Ne mogu da opišem kako se osećam. Ova pobeda je za naše navijače", rekao je Bob.

On je istakao da se posle utakmice zahvalio De Brujneu na asistenciji.

"De Brujne je jedini na svetu u stanju da vam pošalje takvu loptu. Igrati sa njim je sjajno. Ne samo da je jedan od najvecih igrača u Premijer ligi, već je i veoma fin i korektan, mnogo pomaže mladjim igračima", rekao je norveški fudbaler.

Bob (20) je u Mančester siti stigao 2019. godine iz Valerenge. On je za prvi tim Mančester sitija odigrao 14 utakmica i postigao je dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.