Bivši igrač Barse na klupi Salcburga

Izvor: B92, 28.Dec.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Barse na klupi Salcburga

Nekadašnji fudbaler španske Barselone Oskar Garsija novi je trener Salcburga, saopštio je austrijski klub.

Oskar je na tom mestu zamenio Tomasa Leča, koji je vodio Salcburg kao privremeni trener na dve utakmice, a nakon što je otpušten Peter Zidler.

Nisu precizirani detalji ugovora. Salcburg igra veoma loše ove sezone, ali je i pored toga lider na tabeli austrijskog prvenstva posle 20 kola, sa 37 bodova, dva više od Austrije, a tri od Rapida iz Beča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Oskar je bio trener u mladjim kategorijama Barselone 2010. godine, a poslednji put je radio kao trener 2014. u Votfordu, koji je napustio posle nekoliko nedelja zbog zdravstvenih problema.

On je bio u Barseloni od 1993. do 1999. godine, a tokom igračke karijere nastupao je i za Albasete, Valensiju, Espanjol i Leidu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Barselone novi trener Salcburga

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2015, 01:23

Nekadašnji fudbaler španske Barselone Oskar Garsija novi je trener Salcburga, saopštio je danas austrijski klub...Oskar je na tom mestu zamenio Tomasa Leča, koji je vodio Salcburg kao privremeni trener na dve utakmice, a nakon što je otpušten Peter Zidler...Nisu precizirani detalji ugovora...Salcburg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.