Benisio del Toro će postati otac

Izvor: B92, 12.Apr.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benisio del Toro će postati otac

31-godišnja ćerka Roda Stjuarta, Kimberli, rodiće svoje prvo dete sa holivudskom zvezdom Benisiom del Torom (44).

„Kimberli je trudna. Benisio je otac i pružiće joj svu moguću podršku", izjavila je glumčeva predstavnica za štampu Robin Baum magazinu Life & Style.

„Iako njih dvoje više nizu zvanično par, jedva čekaju dolazak bebe na svet”.

Par je uspeo da svoju vezu održi van svetlosti reflektora i nikada nije fotografisan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajedno u javnosti.

Dobitnik "Oskara" za film "Putevi droge" i "Zlatne palme" za ulogu Če Gevare, Del Toro je retko viđan sa ženskom pratnjom na zvaničnim događajima. Ipak, mediji su ga dovodili u vezu sa nizom koleginica, poput Ališje Silverston, Skarlet Johanson, Mini Drajver, Valerijom Golino i Kler Forlani.

Prošle godine, tokom promocije filma „Vukodlak”, glumac je za svoj romantični život izjavio da je „neodređen” a na pitanje da li razmišlja da se skrasi i oženi, odgovorio je, „Zašto, pobogu?! Samo da bih mogao da se razvedem?”

Potom je u intervjuu za „Tajms” izjavio da ne želi da njegov stan u Zapadnom Holivudu, koji je opisao kao svoju „pećinu”, zauzmu žena i deca.

Kimberli Stjuart, koja je jedno vreme bila najbolja drugarica sa Paris Hilton, radila je kao glumica i model. Poput svog poznatog tate i njen ljubavni život je vrlo živopisan i uključuje dve raskinute veridbe.

Početkom 2005. verila se za Whitestarr rokera Siska Adlera sa kojim je bila u vezi godinu dana. Raskinuli su posle nekoliko meseci.

Novembra iste godine zaprosio ju je Talan Toriero, zvezda rijaliti šoua Laguna Beach, ali je sve palo u vodu samo 11 dana kasnije.

Na listi navodnih bivših momaka Stjuartove nalaze se i Ozijev sin Džek Ozborn (kome je, nakon raskida, vratila izvađene silikonske implante) i glumci Džud Lo i Ris Ivans (obojica bivši mladići Sijene Miler).

Rod Stjuart (66), koji ima osmoro dece (poslednjeg sina dobio je u februaru), postaće deda po prvi put.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.