Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejli optužen za seksualno zlostavljanje

Predsjednik Akademije filmskih umjetnosti, organizacije koja dodjeljuje Oskare, optužen je za seksualno zlostavljanje, objavili su u američki mediji.

Navodeći neimenovane izvore "The Hollywood Reporter" i "Variety" su izvijestili kako je Akademija u srijedu primila tri tvrdnje o seksualnom zlostavljanju protiv Džona Bejlija i započela istragu. Nisu dali nikakve pojedinosti.

Ni Akademija filmskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << umjetnosti i nauka niti predstavnik Bejli nisu odgovorili na pitanja da prokomentarišu optužbe.

Bejli (75), filmski reditelj i kinematograf, izabran je za predsjednika Akademije u avgustu 2017.

Izvještaji dolaze dvije nedjelje nakon svečanosti dodjele Oskara na kojoj je glavna tema bio skandal seksualnog zlostavljanja za koji su optuženi mnogi moćnici filmske industrije, što je uzdrmalo Holivud.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.