Izvor: S media, 07.Feb.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankrot zahvatio i Holivud

Kodak je zahtev za bankrot podneo 19. januara, a 1. februara je predao sudske dokumente kojima želi da raskine sponzorski ugovor sa Kodak Theatreom, a uključivao je i pravo davanja imena dvorani.

Kako se prave statue "Oskara"?

Super minijaturna grtalica (VIDEO)

Podnošenje zahteva za raskid ugovora CNNMoneyju potvrdio je Kodakov PR Christopher Veronda, ali nije želeo da komentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << podatak da je ugovor bankrotirane kompanije sa holivudskom dvoranom težak četiri miliona dolara godišnje.

PR vlasnika Kodak Theatrea CIM Groupa Karen Diehl s druge strane nije htela da komentariše hoće li raskid ugovora uticati već na ovogodišnju dodelu Oskara, koja će se održati 26. februara.

(Business.hr foto:Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.