BEZ IZNENAĐENJA U SILVERSTONU: Ferštapen ne silazi sa trona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 18:22

BEZ IZNENAĐENJA U SILVERSTONU: Ferštapen ne silazi sa trona!

Nastavlja se dominacija...

Holandski vozač Maks Ferstapen slavio je na trci za VN Velike Britanije na stazi Silverston. Ovo je šesta trka u nizu na kojoj je slavio holanđanin, a ukupno 43. u karijeri formule 1.

Maks je doneo Red Bulu i 103. pobedi Red Bula i 11. uzsatpno za ekipu iz Austrije čime su izjednačili rekord Vilijamsa.

Vozač dana je zasluženo drugoplasirani na ovoj trci Lando Noris koji je uradio najbolji rezultat u ovoj sezoni i to na domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu. Treći je još jedan Britanac, Luis Hamilton koji je trku počeo na sedmom mestu.

Kao červrti je završio Oskar Pijastri koji je tako potvrdio dobru trku Meklarena, iza njega je bio Džordž Rasel, šesto mesto je zauzeo Serhio Peres u Red Bulu, a krenuo je kao 13., sedmi je Alonso, osmi sjajni Albon, dok su na devetom i desetom mestu završili vozači Ferarija, Šarl Lekler i Karlos Sains.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.