As: Čelsi spremio 100 miliona za Ronalda, Matić u Realu ?

Izvor: Press, 12.Nov.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

As: Čelsi spremio 100 miliona za Ronalda, Matić u Realu ?

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič, spremio je 100 miliona evra za transfer zvezde madridskog Reala Kristijana Ronalda, tvrdi današnji list As.
        Ugledni španski list navodi da je ruski milijarder zbog Portugalca ima nameru i da se odrekne jednog od trija Azar-Oskar-Matić kako bi srušio rekordni transfer u istoriji. Abramovič se uzda i u prijateljske veze sa Ronaldovim agentom Žoržom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mendešom, sa kojim je prethodnih godina uspešno sarađivao. Ronaldu ugovor sa kraljevskim klubom ističe 2018. godine, ali je nedavno izjavio da bi voleo ponovo da sarađuje sa menadžerom Čelsija Žozeom Murinjom. Ronaldo je u Real došao 2009. godine iz Mančester Junajteda, osvojio je sedam trofeja, među kojima i Ligu šampiona, dok je na 315 utakmica postigao 326 golova.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.