Ana Popović kreće na svetsku turneju iz Mikser Hausa

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Popović kreće na svetsku turneju iz Mikser Hausa

Jedna od najpriznatijih svetskih bluz muzičarki Ana Popović započinje turneju 2017 koncertom pred beogradskom publikom 14. januara u Mikser Hausu.

Odmah nakon koncerta u Beogradu, Ana će održati koncerte u Holandiji i Memfisu, upravo redosledom kojim se i selilia u pohodu na svetsku muzičku scenu.

Jedina je Evropljanka koja je ikada nominovana za Debitanta godine u okviru Handy awards, bluz verzije Oskara. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pored brojnih nominacija i osvojenih nagrada u Evropi i Americi, njen nadimak "ženski Hendriks" dovoljno govori o njenoj poziciji na svetskoj muzičkoj sceni. Anin kvalitet i istrajnost prepoznao je i najveći svetski proizvođač gitara Fender, pa se našla i ulozi zaštitnog lica ovog legendarnog brenda.

Ana Popović ne svira po standardima, već bazira napredak na strasti prema muzici.

Ovoga puta, Ana Popović će publici predstaviti svoj novi, i u dosadašnjoj karijeri najambiciozniji, projekat “Trilogy”, izdanje u kojem je objavila čak tri albuma u jednom! Trilogija se sastoji od 23 funk, rok/bluz i džež numera koje su producirane od strane dobitnika Gremija koji je radio sa Lorin Hil i Karlosom Santanom, Vorena Rikera, dobitnika Gremija Toma Hembridža i Delfeja Marselisa, jednog od najpoznatijih trombonista, kompozitora i producenata u svetu džeza danas.

Ulaznice za koncert su dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a i to po specijalnoj promo ceni od 1200 dinara do kraja ove nedelje i po ceni od 2.000 dinara za VIP galeriju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ana Popović započinje svetsku turneju 2017 u Mikser House-u

Izvor: Story, 21.Dec.2016

Jedna od najpriznatijih svetskih bluz muzičarki Ana Popović započinje turneju 2017 koncertom pred beogradskom publikom 14. januara u Mikser House-u! Odmah nakon koncerta u Beogradu, Ana će održati koncerte u Holandiji i Memfisu, upravo redosledom kojim se i selilia u pohodu na svetsku muzičku scenu!

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.