Agata Ruiz de la Prada dolazi na Serbia Fashion Week

Izvor: Prva.rs, 19.Mar.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agata Ruiz de la Prada dolazi na "Serbia Fashion Week"

Agata Ruiz de la Prada nalazi se među top tri najpoznatija španska dizajnera, čiji brend traje više od 30 godina. Priznata je širom sveta zahvaljujući svojim ekscentričnim kreacijama i doprinosu internacionalnoj modi. Dobitnik je mnogih nagrada među kojima su Nagrada za Modnog Ambasadora (Fashion Ambassador Award), Nagrada Modni Oskar (Fashion Oscar Award) i New Yorker Nagrade (New Yorker Award).
Ona će na Serbia Fashion Week-u predstaviti svoju novu kolekciju, a ovoj nesvakidašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << eksploziji boja moći će da prisustvuje i širi auditorijum!
Modna dizajnerka, koja nije povezana sa italijanskim brendom Prada, dobro je poznata po svojim hrabrim, zabavnim i bojama bogatim modelima. Na "Mercedes Benz Fashion Week"-u u Madridu ove godine, predstavljena je njena kolekcija jesen/zima 2015. godine čiji je nepogrešivi pečat i ovoga puta upravo boja. Poznata modna kreatorka je tom prilikom ostvarila i saradnju sa udruženjem PLAN, koje ima za cilj podizanje svesti o školovanju mladih devojaka.
Internacionalni festival mode i dizajna - "Serbia Fashion Week” biće održan od 22. do 26. aprila 2014. godine na najekskluzivnijim lokacijama u Novom Sadu i na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Jedna od brojnih novina koje donosi Nacionalna nedelja mode jeste i prodaja limitiranog broja karata za setove revija nekih od najvećih svetskih modnih dizajnera, među kojima je i ova veoma uticajna i cenjena kreatorka.
Detalje o "Serbia Fashion Week" -u pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.