Adrijana Lima: Hoću da budem Bond devojka!

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima: Hoću da budem Bond devojka!

Gledajući dodelu nagrada Oskar pre neku noć, brazilska manekenka Adrijana Lima poželela je da bude deo holivudskog glamura i da se nađe u ulozi neke od Bond devojaka.

Manekenka koja je ovih dana bila zauzeta revijama na Milanskoj nedelji mode ipak je našla vremena da isprati glamuroznu dodelu Oskara, a svoje utiske je fanovima prenosila putem Tvitera.

"Želim da budem Bond devojka!", podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Adrijana svoju želju sa fanovima dok je gledala omaž posvećen upravo najpoznatijem filmskom špijunu i glumicama koje su igrale u filmovima o Džejmsu Bondu.

"Dodela Oskara. Najzad smo se vratili Holivudu i glamuru", napisala je Lima a kasnije dodala da je "Pijev život" jedan od njenih omiljenih filmova, te da ceni Anga Lija, kao i glumca Kristofa Volca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adriana Lima: Želim da budem Bond devojka! (Foto)

Izvor: Svet plus, 26.Feb.2013

Top model Adriana Lima je, gledajući svečanu dodelu Oskara u Los Anđelesu, poželela da se nađe u ulozi Bond devojke.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.