Izvor: SEEcult.org, 11.Mar.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abrahamson o dve strane slave

Irski reditelj Leni Abrahamson, počasni gost sedmog Beogradskog irskog festivala (BIF), izjavio je da mu je nominacija za Oskara za film “Soba” pomogla da lakše dolazi do novca za snimanje, ali je napomenuo da postoji i negativna strana slave.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INTERVJU Slavni irski reditelj Leni Abrahamson gost Beograda: "Soba" mi je otvorila sva vrata

Izvor: Blic, 11.Mar.2019

Sedmi Beogradski irski festival pod sloganom "Springtime in Belgrade" predstavlja neke od najzanimljivijih segmenata irske kulture. Jedan od gostiju je i Leni Abrahamson, reditelj koji je 2016. bio nominovan za Oskara, koji će se večeras (19) obratiti publici u Kinoteci.

Nastavak na Blic...

Leni Abrahamson: Svi ljudi su vredni života

Izvor: Večernje novosti, 12.Mar.2019, 15:57

Leni Abrahamson,irski reditelj u intervjuu za “Novosti”: Ne verujem u iskonsko zlo, i u najlošijima među nama ima zrno dobrote POSLE filma "Soba" i nominacija za Oskar, irski reditelj Leni Abrahamson postao je veliko ime na svetskoj sceni. Priča o ženi i njenom sinu koji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.