About My Father – od danas u bioskopima!

Izvor: ItRešenja.com, 25.Maj.2023, 01:26

About My Father – od danas u bioskopima!

Sebastijan Maniskalko, jedan od najpopularnijih stand-up komičara, udružio je snage s Robertom De Nirom, legendarnim italijansko-američkim glumcem i dvostrukim dobitnikom Oskara, u novoj komediji PRAZNICI NA ITALIJANSKI koja od 25. maja stiže u domaće bioskope, u distribuciji Blitz filma!

Film prati Sebastijana, koga njegova verenica Eli ohrabruje da pozove svog oca Salva (Robert De Niro), italijanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << imigranta i frizera, na naizgled idilično, praznično druženje sa njenom izuzetno ekscentričnom i superbogatom porodicom koju tumače Kim Katral, Anders Holm, Bret Dijer i Dejvid Raše. Ipak, stvari ne idu baš po planu jer se očekivano porodično okupljanje pretvara u “sukob kultura”.

Salvo ima vlastiti mali frizerski salon, a Bil, glava porodice Kolins, predvodnik je u svojoj industriji i izvršni direktor lanaca luksuznih hotela. Salvo je izgubio svoju voljenu ženu – Sebastijanovu mamu – nekoliko godina ranije; Elina mama, prikladnog imena Tiger (maca sa kandžama), američka je senatorka.

Salvo živi u malom domu punom starog nameštaja i stvari koje je skupljao tokom godina; dok Kolinsi imaju barem dve raskošne kuće.

Obe porodice su porodice imigranata – ali klan Kolins stigao je na ove obale – u brodu zvanom Mayflower – stotinama godina pre Salva.

Uprkos tim ogromnim razlikama između njihovih porodica, Eli i Sebastijan nekako su uspeli da uspostave snažnu vezu i da se vesele zajedničkom životu dok otkrivaju kako je kod porodice najbolje upravo – sve.

Šta možete očekivati od ovog filma? Ovo je humoristični spoj komedije i divljih kulturnih sukoba, ali i pun iskrene porodične topline. „Praznici na Italijanski“ je vrlo smešna i srdačna priča u kojoj će gledaoci uživati u bioskopskim dvoranama. Dobro će se nasmejati, opustiti i, možda, početi više ceniti razlike koje postoje među svima nama.

Film je režirala Laura Teruso, a scenario potpisuju Ostin Erl kao i Sebastijan Maniskalko.

Snimana na predivnim italijanskim lokacijama, ova komedija odiše savršenom atmosferom ove kulture.

PRAZNICI NA ITALIJANSKI” u distribuciji Blitz-a pogledajte u bioskopima od danas (četvrtka 25. maja).  Ulaznice kupite online ili na blagajnama bioskopa.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.