Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 20:35

AZIJA: Oskar čuva Port na vrhu, kraj Bilićeve serije

Pregled najznačajnijih utakmica dana na najvećem kontinentu

ČANGČUN - PEKING GUAN 2:0 (1:0)

(Fudbal, Kina 1)

Čangčun je u jednom od derbija 7. kola šampionata Kine savladao Peking Guan Slavena Bilića (2:0). Domaćin je rivala načeo u 22. minutu golom Tan Longa, a dileme po pitanju pobednika otklonio je Sun Đie u 74. minutu. Peking je tako prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza, dok je Čangčun ostvario treći trijumf od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone.

TJENĐIN - ŠANGAJ ŠENHUA 1:3 (1:2)

(Fudbal, Kina 1)

Gosti iz Šangaja uspeli su golovima u 4. i 9. minutu da veoma rano trasiraju put do pobede, a planove im nije premetio ni pogodak Tigrova u 19. minutu. Rezultat iz uvodnog perioda utakmice ostao je na snazi do sudijske nadoknade i gola Junginga kojim je Šangaj Šenhua overio trijumf.

ŠANGAJ PORT - HEBEJ 1:0 (1:0)

(Fudbal, Kina 1)

Gol Oskara iz jedanaesterca u završnici prvog poluvremena bio je dovoljan da Šangaj Port stigne do tri boda protiv Hebeja i zadrži lidersku poziciju. Bivši fudbaler Čelsija treći put se upisao u strelce ove sezone potpisavši četvrto slavlje lidera prvenstva.

NANTONG - PEKING TEHNOLODŽI 3:0 (0:0)

(Fudbal, Kina 2)

Nantong je slomivši otpor rivala u 63. minutu najavio pobedu kojom je opravdao epitet favorita protiv fenjeraša, međutim sva tri boda overio je Ze Turbo u prvom minutu sudijske nadoknade, dok je konačni rezultat postavio Jang četiri minuta kasnije.

DALIJAN - VUHAN 1:1 (1:1)

(Fudbal, Kina 1)

Sva uzbuđenja u susretu Dalijana i Vuhana okončana su posle samo 14 minuta igre golom Kouašija za izjednačenje. Prethodno je u 8. minutu mrežu gostiju pogodio Lin, a osvojivši po bod rivali su nastavili niz utakmica bez pobede zadržavši se na dnu tabele.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.