Trag fondacija objavila konkurs za četrnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Jan.2021, 18:44

Trag fondacija objavila konkurs za četrnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za četrnaestu po redu, godišnju VIRTUS nagradu za filantropiju, saopšteno je iz ove fondacije.

 
Konkurs ima za cilj odavanje priznanja dobročiniteljima, kako pojedincima i pojedinkama, tako i kompanijama i preduzećima, koji su tokom prethodne godine svojim delima podržali one kojima je pomoć bila najpotrebnija. VIRTUS nagrada za 2020. godinu dodeljuje se uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje, kao i podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.
 
„Ideja humanosti je sastavni deo naših bića i samim tim je utkana u različite segmente naših privatnih...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Petrović: Zalagaćemo se za unapređenje saradnje sa Sigurnom kućom

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2021, 09:38

​BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović razgovarao je juče sa zamjenikom ambasadora Velike Britanije u BiH Rut Vajsman i direktorom Američke agencije za međunarodni razvoj Nensi Eslik o važnosti unapređenja institucionalne i finansijske podrške Sigurnoj kući koja ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.