Zbog velikog interesovanja: Dino Merlin zakazao i drugi koncert u Beogradu

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog velikog interesovanja: Dino Merlin zakazao i drugi koncert u Beogradu

Zbog velikog interesovanja Dino Merlin će 25. oktobra, veče nakon prvog druženja s fanovima, održati i drugi koncert u Kombank areni.
U razgovoru za Kurir sarajevski kantautor kaže da jedva čeka da izađe na scenu i zapeva pred više od 20.000 ljudi.
“Za prvi koncert već neko vreme nema ulaznica, tako da smo se odlučili za još jedan, koji će biti 25. oktobra. Već sam u nekoliko navrata rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je moj poslednji susret s beogradskom publikom bio tako emotivan da već četiri godine imam osećaj kao da se desio prošlog meseca. Otkako smo najavili oktobarski koncert, javljaju se ljudi različitih generacija iz Srbije, Crne Gore, Makedonije s rečima hvale za nove pesme, tako da s uzbuđenjem očekujem naš novi susret”, ispričao je Dino.
Na pitanje da li će biti i trećeg koncerta Merlin odgovara?
“Nećemo ponavljati istoriju. Tri Arene dese se samo jednom u životu, i neka tako i ostane. Život uvek stvara nove prilike, tako da ne sumnjam da ćemo se moja publika i ja ponovo družiti i u budućnosti.”

#svet
The post Zbog velikog interesovanja: Dino Merlin zakazao i drugi koncert u Beogradu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Drugi koncert Dina Merlina zbog velikog interesovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2015, 06:16

Zbog velikog interesovanja publike iz Srbije, ali i okruženja, Dino Merlin će održati i drugi koncert u Beogradu u Kombank Areni, 25. oktobra, najavili su danas organizatori...Karte su za prvi koncert - 24. oktobra, iako je do nastupa ostalo još mesec dana, već rasprodate..."Prošli susret s beogradskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.