SCANDAL! na licu mesta Dino Merlin: Ko se rodio u Beogradu, dovoljno je postigao! (foto) (video)

Izvor: 011vodič.com, 25.Okt.2015, 04:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta Dino Merlin: Ko se rodio u Beogradu, dovoljno je postigao! (foto) (video)

Dino Merlin do poslednjeg mesta ispunio je Kombank Arenu. Posle pesme “Kad čovek voli ženu” Merlin se obratio publici:
“Dobro veče Beograde. Dobro veče dragi prijatelji. Jeste li spremni da osetite šta sve može ljubav!”
Kako SCANDAL! saznaje, koncert je kasnio jer su ljudi ulazili u dvoranu bukvalno do samog početka zbog velikih mera bezbednosti. Merlin je rekao da se fenomenalno oseća u Beogradu i citirao je Duška Radovića:
“Onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ko se rodio u Beogradu može slobodno reći da je dovoljno postigao!”

Publika je u horu pevala njegove hitove, pa čak i nove pesme sa albuma Hotel Nacional.
“Nosim vam tople i srdačne pozdrave iz mog Sarajeva. Neskromno je tražiti više, živ sam, zdrav sam i sa onima koje volim”, rekao je pevač, a publika je pozdravila ove reči ovacijama.

Tokom dva i po sata, koliko je koncert trajao, nizali su se hitovi: ,”Barbika”, “Umri prije smrti”, “Nedostaješ”, “Da šutiš”, “Smijehom strah pokrijem”, “Sredinom”, “Mjesečina” i drugi. Pesmu “Kad si rekla da me voliš” pevač je posvetio svojoj supruzi Ameli, koja večeras nije mogla da bude s njim u Beogradu. Tom prilikom se prisetio i koncerata u Areni od pre četiri godine, na kojima ga je supruga pratila.

Merlinu se na sceni pridružila profesorka baleta Samra Mlinar Mandić, sa kojom je  zaplesao uz pesmu “Da šutiš”, a naročito oduševljenje publike izazvalo je pojavljivnje mladog Banjalučanina Davida Radosavljevića, finaliste takmičenja “Pinkove zvezdice”, koji je bio Dinov gost i na koncertu na Koševu, a koji je u duetu s njim otpevao jedan od najvećih Merlinovih hitova – “Da je tuga snijeg”. Davida je pratila mlada balerina Lea Gracija Matejić.

Nakon što je pevač otpevao poslednju planiranu pesmu “Sve je laž”, publika je spontano i složno zapevala pesmu “Lažu, lažu me da vrijeme liječi sve” i oduševljenog Merlina vratila na bis. Nakon drugog bisa, Dino Merlin se od beogradske publike, samo za večeras, oprostio pesmom “Undo”.
Organizatori apeluju na publiku da na sutrašnji koncert dođu ranije, kako bi se izbeglo kašnjenje početka koncerta zbog gužvi na ulazima. Podsećamo, ulazi su otvoreni od 17:30 minuta.





#svet
The post SCANDAL! na licu mesta Dino Merlin: Ko se rodio u Beogradu, dovoljno je postigao! (foto) (video) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.