Porodica i prijatelji ispraćaju Igora Bulata uz pesmu Dina Merlina, koji je lično došao da se oprosti

Izvor: Story, 31.Jul.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica i prijatelji ispraćaju Igora Bulata uz pesmu Dina Merlina, koji je lično došao da se oprosti

Komemoracija novinaru i uredniku Radio-televizije Srbije Igoru Bulatu održana je u Galeriji RTS-a a poslednji pozdrav biće mu upućen na groblju Orlovača, u 14 časova. Komemoraciji prisustvovali su brojni članovi porodice, prijatelji i kolege pokojnog Igora, a među prvima su došli njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat, sa suprugom Marijom, kao i Igorova supruga Dada ... The post Porodica i prijatelji ispraćaju Igora Bulata uz pesmu Dina Merlina, koji je lično došao da se oprosti appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Story...






Povezane vesti

SUZE I BOL NA ORLOVAČI: Prijatelji i porodica opraštaju se od tv novinara, po njegovoj želji ispraćaj uz pesmu Dina Merlina "Ptica bijela" (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019

Na groblju Orlovača, gde će biti sahranjen, počelo je opelo u crkvi Svetog Velikomučenika Prokopija Nakon komemoracije koja je održana u Galeriji Radio-televizije Srbije, brojni članovi porodice, prijatelji i kolege pokojnog Igora Bulata, dugogodišnjeg novinara i urednika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.