Pevaće crnom vragu, a kamoli Srbima: Merlin će od koncerata u Areni zaraditi preko milion €? VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 13:00

"Pevaće crnom vragu, a kamoli Srbima": Merlin će od koncerata u Areni zaraditi preko milion €? VIDEO

Dino Merlin održaće u novembru četiri koncerta u beogradskoj Areni, gde će okupiti ukupno oko 80.000 ljudi.

Ipak, protiv njegovih koncerata u srpskoj prestonici pokrenuta je peticija, a dosad ju je potpisalo više od 40.000 ljudi. Ljudi koji su pokrenuli odnosno potpisali ovu peticiju žele da se Merlin proglasi nepoželjnim zbog njegovih navodnih izjava tokom rata, koje "šire mržnju", a koje nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu potvrđene.

Pisac i novinar Ratko Mitrović govorio je o ovoj temi danas u emisiji "Jutro", televizije Prva, kao i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, koji su pokušali da obrazlože ovaj fenomen koji se desi u našoj zemlji kad god Dino Merlin zakaže koncert u Beogradu.

"On je tokom rata veličao njihove ratne zločince i slikao se sa njima i davao je izjave antisrpske sadržine", počeo je Krstić.

"Malo malo pa čujemo da naši pevači imaju probleme kad nastupaju u regionu, dešava se da su zabranjeni i da su im koncerti otkazani, što u nama budi revolt. Beograd je uvek bio otvoren grad i ne bih se dobro osećao da postoji bilo kakva zabrana. Ali, legitimno je da podsećamo i sećamo se izjava slavnih ličnosti", rekao je Krstić, a potom se nadovezao Ratko Mitrović.

"Ako je Dino rekao sve ono što je rekao o Srbima, a to nikada nije demantovao, onda tu treba zaista da imate obraz kao đon pa da dođete u Beograd. S druge strane, svi koji rade taj posao, rade to zbog novca. On će, prema najstrožijim procenama, zaraditi preko milion evra. Dakle, pevaće crnom vragu, a kamoli Srbima u Beogradu", ističe Mitrović, a opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.