Pevač Dino Merlin doživeo saobraćajnu nesreću! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Feb.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač Dino Merlin doživeo saobraćajnu nesreću! (FOTO)

Policija je nakon nesreće izvršila uviđaj!

Prema saznanjima bosanskih medija, Dino Merlin je danas u Sarajevu doživeo saobraćajnu nezgodu.

Avaz.ba saznaje: Dino Merlin u Sarajevu imao saobraćajnu nezgodu - See more at: https://t.co/Dx70nIVJ9l pic.twitter.com/got8s755rZ

Kako su kazali iz PU Sarajevo Novi Grad, sudarila su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se vozila marke Mercedes i Peugeot.

"U ulici Zmaja od Bosne do broja devet dogodila se saobraćajna nesreća, a došlo je do sudara dva vozila. Nije bilo povređenih osoba, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta. Mercedesom je upravljala osoba inicijala D.H., a automobilom Peugeot osoba inicijala K.S.", kazali su iz PU Sarajevo Novi Grad.

#HotelNacional #Sarajevo

A post shared by Dino Merlin Official (@dinomerlinofficial) on Feb 16, 2017 at 1:22pm PST

Kako mediji navode automobil je vozio Merlinov sin, a u vozilu se nalazio i Mahir Sulejmanović koji je sedio na zadnjem sedištu. Kako je rečeno, Merlin je bio i na razgovoru kod inspektora.

Policija je nakon nesreće izvršila uviđaj, a saobraćaj se u ovoj ulici odvija neometano.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.