POLICIJA ĆE SNIMATI KONCERT DINA MERLINA

Izvor: Kurir, 25.Nov.2011, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA ĆE SNIMATI KONCERT DINA MERLINA

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je da će snimati i fotografisati sve učesnike koncerta pevača Dina Merlina koji će večeras u "Beogradskoj areni" održati prvi od tri zakazana nastupa.

U skladu sa Zakonom o policiji Republike Srbije, službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike ovih događaja, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija snima i fotografiše posjetioce na koncertu Dine Merlina u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2011

BEOGRAD - Policija će snimati i fotografisati posjetioce na koncertu sarajevskog pjevača Dine Merlina koji će biti održan večeras i sutra u Beogradskoj areni, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Policija uhapsila članove SNP Naši na koncertu Dina Merlina

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2011, 00:00

SNP Naši saopštio je večeras da je policija uhapsila četvoricu aktivista tog pokreta, iako su, kako se navodi u saopštenju, imali uredne karte za koncert Dina Merlina.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.