Migranti provalili u kuću Dina Merlina!

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti provalili u kuću Dina Merlina!

Pevač i njegova porodica nisu bili kod kuće u tom momentu, a uviđajem je utvrđeno da ipak ništa nije ukradeno.

  Dvojica migranata su nedelju posle ponoći provalila u porodičnu kuću Dina Merlina na Alifakovcu, u Sarajevu, prenosi bosanski medij "Avaz".

Kako nezvanično saznaju,, migranti su u Merlinovu kuću provalili preko prozora, ne obazirući se na video nadzor postavljen na objektu.

Čim su ušli, oglasio se alarm pa dvojica lopova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ipak nisu uspela ništa da ukradu.

Policija se veoma brzo pojavila ispred pevačevog doma. Migranti su počeli da beže, ali je, posle potere, uhvaćen jedan provalnik.

Migrant, kako prenosi "Avaz", kod sebe nije imao dokumenta tako da se nije mogao tačno utvrditi njegov identitet.

Merlin u Beogradu (FOTO, VIDEO)

"Reč je o mlađem muškarcu koji je dao dva datuma rođenja. Jednom je naveo da je rođen 1997. godine, a drugi put je naveo da je u pitanju 1998. godina", rekao je izvor.

Dino Merlin i njegova porodica nisu bili u kući u vreme kad su lopovi upali u unutra.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.