Lepa Brena: Lako je Dinu Merlinu da napuni tri Arene, kad ima prijatelje!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Lako je Dinu Merlinu da napuni tri Arene, kad ima prijatelje!

naslov: 
Lepa Brena: Lako je Dinu Merlinu da napuni tri Arene, kad ima prijatelje!



excerpt: 
U emisiji Ognjena Amidžića Lepa Brena je izjavila da Merlin ima "dobre pijatelje" kada je uspeo da napuni tri Arene...


izvor: 
Puls


tekst clanka: 
U sinoćnoj emisiji Ognjena Amidžića gost je bila Lepa Brena. I, kroz priču o njenoj karijeri i uspesima, o sledećim nastupima, Ognjen je očigledno pogodio živac pitajući je kako ona objašnjava činjenicu da je Merlin napunio tri Arene a ona samo dve? "Lepo je kada imaš pomoć prijatelja. Ovo ne mislim već konstatujem. Kada imaš dobre prijatelje koji dođu na koncerte možeš da napuniš i deset Arena", po malo ljutito, ali sa osmehom rekla je Brena. Ipak, doza ironije nije se mogla sakriti...



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepa Brena: Lako je Dinu Merlinu da napuni tri Arene, kad ima prijatelje

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2011

U sinoćnoj emisiji Ognjena Amidžića gost je bila Lepa Brena. I, kroz priču o njenoj karijeri i uspesima, o sledećim nastupima, Ognjen je očigledno pogodio živac pitajući je kako ona objašnjava činjenicu da je Merlin napunio tri Arene a ona samo dve?

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.