»Hotel Nacional« kreće na turneju

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Hotel Nacional« kreće na turneju

Bh. muzičar Dino Merlin započeće sljedeće sedmice promotivnu turneju novoobjavljenog albuma "Hotel Nacional" u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Merlin će, nakon 18-mjesečne pauze, ponovo započeti s koncertima, a tokom jeseni planirano je da turneju i promociju novog albuma nastavi u SAD, Kanadi, skandinavskim  i drugim zemljama Evrope.

"Svakodnevno dobijamo brojne upite od publike, koja s velikim nestrpljenjem očekuje uživo čuti nove, ali i stare pjesme", kaže Merlin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Priznaje da se raduje novom susretu s publikom.

"U okviru prošle turneje tokom četiri godine odsvirali smo na stotine koncerata. Do kraja ove godine očekuje nas više od 20 nastupa, što je u stvari priprema za velike koncerte, koji će uslijediti u 2015", rekao je Merlin.

Prvi tiraž od 40.000 primjeraka albuma "Hotel Nacional" već je gotovo rasprodat. Ovih dana biće štampan i novi tiraž albuma, koji je, zahvaljujući odličnoj prodaji putem interneta, već u prvoj sedmici prodaje zauzeo osmo mjesto na "Billboardovoj" top-listi najprodavanijih world music albuma, a samo prva dva singla s albuma "Ruža" i "Školjka" dosad su zabilježila nekoliko miliona pregleda na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.