Dino Merlin se zamalo rasplakao kada je čuo potresnu priču o samohranoj majci

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin se zamalo rasplakao kada je čuo potresnu priču o samohranoj majci

Dino Merlin je nedavno gostovao u muzičkom šouu Dalibora Petka na hrvatskom "Narodnom radiju", u kome su ga dočekala brojna iznenađenja. Dino je bio iskreno dirnut, a najviše ga je potresla priča jedne obožavateljke, pa se čak i rasplakao, prenosi Sarajevo -x.com.

Ovaj kantautor će posle tri veoma uspešna beogradska koncerta, u zagrebačkoj Areni imati nastup 22. decembra. Tim povodom gostovao je u emisiji "Narodnog radija", kada ga je do suza dirnula priča o samohranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << majci sa petero dece, kojoj su upravo Dinove pesme pomogle da prebrodi životne probleme.

U emisiji je pročitano dirljivo pismo njene ćerke Marije, a Dino je, slušajući ga, jedva zadržavao suze. Priznao je da ga je priča dirnula jer je, kako je rekao, na neki način to i njegova životna priča.

- Kada sam imao sedam godina i moji roditelji su se rastali, a sestra i ja ostali smo sami sa mamom. Potresla me je ova priča. Marija je opisala jedan deo mog života i voleo bih da je upoznam - rekao je Dino pre nego što su obožavateljku doveli u studio.

- Veoma sam potresen, dajte da se malo saberem - kazao je pevač.

On je gostujući u emisiji priznao i da više nikada ne bi išao na Eurosong ali i da nije zamerio Hrvatima na samo sedam poena koje su mu dali za nastup u Diseldorfu.

Ispričao je da bi voleo da snimi duet sa Džibonijem, da plače kada gleda romantične filmove kao i da su mu cipele fetiš i da i dalje pred svaki nastup ima tremu.

Voditelj je bosanskom pevaču ispunio i želju da upozna Nenu Belana.

- Zajedno smo počeli, ne poznajemo se, ali bih jako voleo da ga upoznam, jer je napisao "Vino noći", jednu od najlepših pesama - objasnio je Merlin.

Povezane vesti: Dodatni koncert Harisa Džinovića 26. decembra Dino najbolje sačuvao za kraj Džastin Biber: Znao sam da će neko da me tuži za očinstvo Rasprodate karte za sva tri Merlinova koncerta Džordž Majkl i Džastin Timberlejk snimaju duet
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.