Dino Merlin napravio haos u Crnoj Gori!

Izvor: Poznati.info, 09.Jul.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin napravio haos u Crnoj Gori!

Nastup popularnog Sarajlije izazvao je ogromno interesovanje kako njegovih fanova tako i poznatih domaćih glumaca koji su, kako bi odgledali koncert, na kratko zaustavili snimanje serije.

Popularni pevač Dino Merlin u nedelju je nastupio u jednoj od najvećih svetskih diskoteka, koja se nalazi u Budvi. Dino je pevao dva sata bez prestanka dok su Crnogorci i turisti sve vreme uglas pevali najveće hitove ovog Sarajlije čijoj energiji su se oduševili čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i stranci iako ne znaju reči pesama. Kao specijalnog gosta Merlin je pozvao koleginicu Ivanu Banfić koja je razgalila muški deo publike. U hitovima kao što su “Moj je život Švicarska”, “Ako me ikada sretneš”, “Baška ti” i mnogim drugim uživala je kreatorka Marijana Mateus, glumci serije “Budva na pjenu od mora” koji su zbog te večeri na kratko prekinuli snimanje, ali bilo je i veliki broj javnih ličnosti iz regiona.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.