Dino Merlin na drugom koncertu u Beogradu poslao POMIRLJIVU PORUKU: A gost iznenađenja veća zvezda i od njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 23:56

Dino Merlin na drugom koncertu u Beogradu poslao POMIRLJIVU PORUKU: A gost iznenađenja veća zvezda i od njega

Famozno i spektakularno.

Dino Merlin večeras održava svoj drugi po redu koncert u Beogradu, a isti je započeo pesmom "Da šutiš".

Kantautor se večeras na bini pojavio u šljokičastoj jakni, što i ne čudi, jer je poznat po neobičnim i šarenim stajlinzima

Nakon prve pesme svetla su se ugasila, a publika je počela da vrišti, dok je Dino onda zapevao svoj jedan od najvećih hitova "Kad si rekla da me voliš".

- Svašta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u mom životu izdešavalo za ovih 8 godina koliko se nismo videli, ali ono što je najlepše je to da sam postao deda. Dedo Dino. I moja je želja da on bude dobar čovek, da uvažava preference, da bude dobar sa svim ljudima iz sveta, Ne znam iz kog razloga on baš voli ovu moju pesmu " Ti budi daleko" - rekao je pevač.

Inače, Dinov gost na koncert je niko drugi do legendarni Zdravko Čolić, najveća balkanska zvezda. Verujemo da je publika u Areni raspamećena i da uživa u najlepšim notama.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.