Dino Merlin danas i sutra u Kombank areni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2015, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin danas i sutra u Kombank areni

Dino Merlin održaće večeras koncert u Kombank areni u Beogradu, a zbog velikog interesovanja drugi koncert biće održan u nedelju 25. oktobra.

Arena će biti domaćin oko 40.000 fanova tokom dve koncertne večeri, koje će, po svemu sudeći, ponoviti spektakl iz 2011. godine, saopštili su organizatori.

Ova godina je za Dina Merlina ujedno i jubilarna - pre tačno 30 godina snimio je prvu ploču >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa bendom Merlin, s koje se izdvojila pesma "Kokuzna vremena''.

Vlasnik desetina hitova pripremio je za Beograđane repertoar od 30 pesama, uključujući i pesme s novog albuma "Hotel Nacional'', koje su već našle put do publike.

Merlinu će se ovoga puta na sceni pridružiti 20 muzičara, a scenski spektakl upotpuniće vrhunska rasveta, K20 Wash i Sharpy svetlosni efekti iz A.LEDA serije. Dešavanja na sceni biće projektovana i na sfernom LED ekranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.