BUDI i ti PRVI!

Izvor: Prva.rs, 28.Sep.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDI i ti PRVI!

Upravo zbog toga pozvali smo neke od najuspešnijih profesionalaca sa ovih prostora iz sveta sporta i umetnosti da nam kažu, a samim tim prenesu i na nove generacije, šta je to što čini pobednike i šta je važno za buduće šampione.
Društveno odgovorna kampanja” BITI PRVI” prvenstveno se obraća mlađim generacijama i ima za cilj da podstakne kvalitete na koje smo možda zaboravili u današnje vreme.
Među učesnicima ove kampanje su Goran Bregović, Ivana Španović, Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Popović, Dino Merlin, Nikola Grbić, Ivana Maksimović Anđušić, 2 Cellos, Zoran Kostić – Cane, Nikola Kojo, Seka Sablić, Boro Stjepanović, Dejan Petrović…​
Pogledajte njihove poruke #bitiprvi
Ostale spotove pogledajte na našoj Fejsbuk stranici OVDE
A šta za vas znači BITI PRVI?

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.