BEZ TENDERA: Tončev od Lončara dobio 107 MILIONA za krečenje toaleta

Izvor: Kurir, 27.Dec.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ TENDERA: Tončev od Lončara dobio 107 MILIONA za krečenje toaleta

Firma socijaliste iz Surdulice Novice Tončeva od ministra zdravlja dobila milionske ugovore za renoviranje bolnica. Ponuđač je davao cenu koja se u dinar poklapala s procenjenom.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar dao je poslaniku i funkcioneru SPS Novici Tončevu,  bez tendera i po hitnom postupku, 107 miliona dinara za posao krečenja prostorija i sanacije toaleta u zdravstvenim ustanovama, otkriva Kurir.

Naime, „Tončev gradnja“ iz Surdulice jedna je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od četiri firme koje su podelile posao vredan 700 miliona dinara (565 miliona bez PDV), a sve je urađeno direktnom pogodbom, što znači da je Ministarstvo zdravlja, umesto da raspiše javni tender, samo odlučivalo kojim će firmama dodeliti milionski posao.

Ceo tekst pročitajte u štampanom izdanju.

Autor: Boban Karović,Foto: Zorana Jevtić,Foto: Stefan Jokić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.