Filmovi “12 godina ropstva” i “Ona” stižu u bioskope

Izvor: Prva.rs, 03.Mar.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi “12 godina ropstva” i “Ona” stižu u bioskope

Film je snimljen po autobiografskoj knjizi Solomona Nortapa, a osvojio je još dve zlatne statuete, za najbolje adaptirani scenario i sporednu žensku ulogu (mlada kenijska glumica Lupita Njong’o).
 “12 godina ropstva” biće na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od 6. marta.
Film “Ona”, koji je osvojio Oskara za najbolji originalni scenario, naša publika će premijerno moći da vidi na ovogodišnjem FESTU, a u bioskopima će se naći od 20. marta.
 
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Veliko interesovanje za memoare "12 godina ropstva"

Izvor: Press, 04.Mar.2014, 10:43

Memoari nekadašnjeg roba Solomona Nortupa "12 godina ropstva" prema kojima je snimljen istoimeni film koji je u nedelju uveče osvojio Oskara za najbolji film, postali su jedna od najtraženijih knjiga internet knjižare Amazon.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.