Izvor: Radio 021, 06.Dec.2020, 22:23

VIDEO: Darko Rundek singlom "Mila" najavljuje novi album

Darko Rundek, zajedno sa svojom Ekipom, objavio je singl "Mila", kojim najavljuje izlazak novog albuma "Brisani prostor".

"Mila" je treći singl sa "Brisanog prostora", koji će biti objavljen u ponedeljak, 7. decembra. Prethodno su objavljene pesme "Tko su svi ti ljudi?" i "Unutarnji glas".

Kritičari u Hrvatskoj su "Brisani prostor" već prozvali jednim od najvažnijih izdanja godine, prepoznajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u ovom albumu jasne tragove Haustora.

Rundek je na "Brisanom prostoru" radio sa ekipom muzičara koje je okupio za turneju "Apocalypso Now" 2017. godine. I dok je sa svojim Cargo triom Rundek na sebe preuzimao autorstvo nad tekstom i muzikom, ovog puta taj posao je radio zajedno sa Rokom Crnićem, inače basistom benda "Porto Morto".

Novo izdanje zapravo donosi dvostruki EP (extended play), pa je tako EP 1 "Do", a EP 2 "Od", a Rundek poručuje da svaki od njih funkcioniše kao poglavlje za sebe.

"Do" donosi pesme "Zovu te", "Ko duh", "Tko su svi ti ljudi", "Mila" i "Voljeti stvarno", a na EP-u 2 "Od" se čuju "Sex epilog", "Novčić za sreću", "New World", "Biljka raste" i "Unutarnji glas".



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.