VIDEO: Barbara - nova pesma Darka Rundeka

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: "Barbara" - nova pesma Darka Rundeka

"Barbara" je nova pesma Darka Rundeka i Ekipe.

Pesma je juče imala radijsku premijeru.

"Refren `Barbara, volim plesat sa tobom` pojavio se u improvizaciji dok smo čekali da prestane kiša, pred nastup i više nas nije napuštao", kaže Darko Rundek.

"Nakon par mjeseci prihvatio sam se rada na pjesmi. Roko mi je pomogao da je završim. U razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << našao svoje mjesto. "Barbaru" smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja", navodi Rundek.

Pesmu su snimili: Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, a Darko Rundek je svirao gitaru i pevao.



Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.