Izvor: BalkanRock.com, 24.Jul.2023, 10:55

Uzlet festival u Čačku donosi nastupe Darka Rundeka, Mimi Mercedez, benda Porto Morto, FTP-a i Kristijana Molnara

Renomirana i nova imena domaće i regionalne muzičke scene dolaze u Čačak 28. i 29. jula na najuzbudljiviji festival u nastajanju – UZLET! Na dva festivalska stejdža, koji su smešteni na ušuškanoj lokaciji tik pored obale Zapadne Morave, čuće se rock, (t)rep i elektro zvuci. Prvog festivalskog dana nastupiće izvođači pesme „Vrijeme je za čilanje“ […] The post Uzlet festival u Čačku donosi nastupe Darka Rundeka, Mimi Mercedez, benda Porto Morto, FTP-a i Kristijana Molnara first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Darko Rundek

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZLET festival u Čačku: Darko Rundek, Mimi Mercedez, Porto Morto, FTP i Kristijan Molnar

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jul.2023

Renomirana i nova imena domaće i regionalne muzičke scene dolaze u Čačak 28. i 29. jula 2023. na najuzbudljiviji festival u nastajanju – UZLET! Na dva festivalska stejdža, koji su smešteni na ušuškanoj lokaciji tik pored obale Zapadne Morave, čuće se rock, (t)rep i elektro zvuci. Publiku...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.