Izvor: BalkanRock.com, 28.Maj.2022, 06:31

Rundek & Ekipa, posle Novog Sada, na Paliću, Arsenalu i u Nišu

Legendarni Darko Rundek i Ekipa, koji će 28. i 29. maja nastupiti u novosadskoj Fabrici, zakazali su još dva koncerta u Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Na Letnjoj pozornici Palić će zasvirati 19. juna, a 3. jula u niškoj Banovini. Interesovanje publike za novosadske koncerte Rundeka i Ekipe jasno najavljuje dva nezaboravna spektakla. […] The post Rundek & Ekipa, posle Novog Sada, na Paliću, Arsenalu i u Nišu first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Darko Rundek

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

James Leg nakon tri godine ponovo u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 28.Maj.2022

Američki propovednik garažnog rokenrola, James Leg, po treći put će, nakon nezaboravnih koncerata u klubu Feedback 2015. i 2019. godine, nastupiti u Nišu u okviru svoje evropske turneje. Ovog puta, legendarni mistik obučen u crno će propovedati sirovi rokenrol u Ei Letnjem Klubu u petak, 10. juna...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.