Rundek Cargo Trio ekranizovao pesmu “Indijska”

Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rundek Cargo Trio ekranizovao pesmu “Indijska”

Rundek Cargo Trio obradovao je svoje fanove spotom za četvrti singl “Indijska” sa aktuelnog albuma “Mostovi”.

Legendarni kantautor Darko Rundek izjavio je da mu je upravo “Indijska” jedna od najdražih pesama sa novog albuma, a izuzetno je zadovoljan i saradnjom s Petrom Oreč, što potvrđuje i njegova izjava: “Drago mi je da je dobila tako lijepo, bogato i kićeno vizualno ruho.”

“Rundek Cargo Trio je zanimljiv konglomerat >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ne samo iskusnih muzičara od kojih kao i glazbenica imam što za naučiti, već i persona koje su potpuno različite, a opet tako savršeno pristaju jedni s drugima. Kada sam prvi put čula ‘Indijsku’, shvatila sam da to mora biti nešto mistično, misaono. Kroz cijeli spot provlači se ta ‘tajanstvena žena’ koju je utjelovila, potpuno zasluženo, Katarina Kosić, izjavila je Petra Oreč.

“Indijska” je zvrsno prihvaćena na koncertima, a svojim plesnim i orijentalnim melosom vodi slušatelja na mističan put u daleke zemlje.

Prošle nedelje, objavljeni su datumi velike prolećne turneje na kojoj će Rundek Cargo Trio promovisati svoj Porinom nagrađeni album “Mostovi”.


Pogledaj vesti o: Darko Rundek

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Indijski spot Rundek Cargo Trija

Izvor: Danas, 12.Apr.2016

Rundek Cargo Trio objavio je spot za pesmu "Indijska", za koju Darko Rundek ističe da mu je "jedna od najdražih pjesama" na aktuelnom albumu "Mostovi"...                  .."Drago mi je da je Indijska dobila tako lijepo, bogato i kićeno vizualno ruho. Zahvalni smo i plesačici Katarini...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.