Izvor: Story, 19.Nov.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ničim izazvan I Darko Rundek u singlu Beskućnik

Na novom singlu benda Ničim izazvan, poslednjem pred izlazak albuma koji je planiran u narednih nekoliko nedelja, gostuje Darko Rundek.

Pred izlazak albuma koji je planiran u narednih nekoliko nedelja, gostuje Darko Rundek.  Vrbaško-beogradski sastav će na svom drugom studijskom albumu pod imenom ''Odlaziš?'' uz već objavljene singlove Rekla je, Bo bo bom i Dalijev brk imati i svoj najnoviji singl ''Beskućnik''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Tokom zajedničkih nastupa benda i Darkovog Cargo tria na nekoliko letnjih festivala dogovorena je ova vrlo zanimljiva saradnja do koje je došlo upravo ovako:

...Sedimo ti mi tako jednog dana na Ok Fest-u na Tjentištu gde u bekstejdžu sede momci iz Eyesburna, Bad Copy-a, Rundek Cargo Trio i mi. Posle nekog vremena već su se svi opustili i sastavi su se izmešali u opuštenoj priči. Nas nekoliko sedimo sa Darkom i Izabel i pričamo... Kažem ja Darku Rundeku: ''Ne znam da li si uopšte čuo našu muziku ikada ali mnogi kažu da naša muzika liči na vašu?''A on pogleda onako preko mog ramena u drugi ćošak šatora i kaže :''Bad copy, a?'' Odlična fora.

Udarne nove pesme sa albuma “Odlaziš?” svoju premijeru će doživeti na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22h, u šarmantom prostoru Novog Bitefartcafea.

Broj ulaznica je ograničen i u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i na blagajni Bitefartcafea.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.