Fantastično! Darko Rundek vas uči kako da perete ruke! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 25.Mar.2020, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastično! Darko Rundek vas uči kako da perete ruke! (VIDEO)

Fantastično! Darko Rundek vas uči kako da perete ruke! Pesma traje tačno onoliko vremena koliko je neophodno da biste dobro oprali ruke!

U borbi protiv korona virusa bitna je preventiva, a jedna od najvažnijih stvari jeste redovno i temeljno pranje ruku koje treba da traje oko 20 sekundi.

Darko Rundek je odlučio da se pridruži borbi protiv korona virusa video porukom u kojoj izvodi kratak odlomak svog velikog hita "Ruke", a pesmu je prolagodio vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << neohodnom da se ruke dobro operu.

Muzičar sam uz gitaru peva izmenjene stihove koji, umesto "i ne boj se buke, to što svira to su ruke", sada glase "to što PEREM to su ruke".

"Ovaj refren traje 20 sekundi, ako ga pevušite u glavi ili na glas. To je taman vreme potrebno da ih dobro operete", poručio je Darko Rundek pored videa koji je objavio na svom Facbook profilu.

Darko podržava brojne akcije protiv globalnog otopljavanja, bori se za očuvanje prirode i za zaštitu životinja.
Pogledaj vesti o: Darko Rundek

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.