FOTOGRAFIJE: RUNDEK CARGO TRIO @ DOM VOJSKE | NIŠ

Izvor: PartyClips.net, 21.Dec.2010, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJE: RUNDEK CARGO TRIO @ DOM VOJSKE | NIŠ

U okviru svoje aktuelne ex-YU turneje u regionu, Darko Rundek je sa svojim triom nastupio u Nišu, u ponedeljak 20.decembra 2010. godine, pred prepunom salom Doma Vojske, a kako saznajemo mnogi su ostali bez toliko željene karte.

Rundek Cargo Trio ujedno je promovisao novi album “Plavi avion”, koji je 29. novembra u Hrvatskoj objavio zagrebački Menart, a očekuje se i licencno izdanje u Srbiji polovinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << decembra za Metropolis Music Company.
Prvi deo koncerta je bio rezervisan upravo za pesme sa novog albuma, koji je veoma dobro prihvaćen, kako se moglo zaključiti po reakcijama publike. Nakon toga se otišlo na kratku pauzu, te je usledio i niz starih hitova, na koje je publika mnogo bolje odreagovala, kako se i moglo pretpostaviti.
Za vikend nas očekuje i nastup u Beogradu, a u nastavku teksta možete pogledati fotografije za ovog koncerta.










































Photos by:
Danica Aćimović

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.