Anabela Bukva u šoku: Moja majka je pokušala da se ubije!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela Bukva u šoku: Moja majka je pokušala da se ubije!

Anabela Bukva je u šoku nakon što je njena majka Jadranka Polutak na Dan zaljubljenih pokušala da se ubije popivši previše sedativa. Incident se dogodio u njenom domu u Švedskoj, odakle je prebačena u bolnicu gde će, po preporuci lekara, provesti nekoliko meseci.

“Još sam u šoku i teško mi je da se suočim sa situacijom. Moja sestra o >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svemu vodi računa jer sam ja u Srbiji, ali znam da su do majke doprle moje reči i da će neke nove tek dopreti, a ja je molim da nađe bar jedan razlog da ostane među nama”, rekla je Anabela za “Stori”.

Kako saznajemo, Anabelina majka je pokušala samoubistvo zbog psihičkih tegoba koje su je godinama mučile zbog narušenog zdravlja i emotivnog života.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.