Mišel Obama u novoj knjizi: Moj muž je poput cunamija

Izvor: B92, 10.Maj.2020, 13:19

Mišel Obama u novoj knjizi: "Moj muž je poput cunamija"

U svom najprodavanijem memoarima pod nazivom Postanak, bivša prva dama (56) iskreno govori o poteškoćama sa kojima su se ona i njen suprug suočili tokom godina.

Gospođa Obama otkrila je da je doživela pobačaj i da je mogla da zatrudni samo putem vantelesne oplodnje. Nakon što su se rodile njihove ćerke, par je morao da izbalansira svoje karijere pravnika sa Barakovom političkom karijerom kao i sa stresom novopečenih roditelja.

A u svom novom Netflikovom dokumentarcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Postanak, majka dve devojčice razmišlja o svojim počecima sa Barakom.

"Bio je veoma drugačiji i drugačiji od mene. Izazivao me je na različite načine. Znala sam da sledi cunami za mnom i kad ne bih bila uporna, oduvao bi me", rekla je.

"Nisam htela da budem samo prilog njegovim snovima. Tako da me je to nateralo da radim i razmišljam i da donesem odluku kao što je napuštanje prava."
Pogledaj vesti o: Cunami

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.