Indonezija, dečak izvučen iz ruševina

Izvor: RTS, 25.Dec.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indonezija, dečak izvučen iz ruševina

Spasilački tim je posle mukotrpne potrage izvukao petogodišnjeg dečaka koji je više od 12 sati bio zarobljen ispod ruševina nakon razornog cunamija u Indoneziji.
Članovi spasilačkog tima čuli su dečaka kako plače dok je pretraživao ruševine i uspeli da ga izvuku na sigurno, prenosi britanski San.
Na video-snimku vidi se dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koga izvlače i vode kod lekara, a kako se navodi, za sada se ne zna da li je još neko pronađen na mestu gde i dečak.
U Indoneziji je od udara smrtonosnog cunamija u subotu uveče, prema najnovijim podacima, poginulo 373 ljudi, dok je 1.459 povređeno.
Uništeno je 556 kuća, devet hotela i 10 brodova.
Agencije za meteorologiju, klimatologiju i geofiziku upozorile su ljude da ne rade ništa na plažama i da se ne približavaju obali još neko vreme zbog opasnosti od novih cunamija.
Kako su navele, još uvek je na snazi upozorenje na cunami.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PRAVO ČUDO! Mališan IZVUČEN iz RUŠEVINA posle PAKLA CUNAMIJA U INDONEZIJI - SUZE RADOSNICE SPASILACA razgalile CEO SVET (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018

Spasilački tim je 12 sati nakon razornog cunamija u Indoneziji pronašao i spasio petogodišnjeg dečaka ispod ruševina...Članovi spasilačkog tima čuli su dečaka kako plače dok je pretraživao ruševine i uspeli su da ga izvuku na sigurno, prenosi britanski San...At least 373 people are dead and...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.