Izvor: Blic, 02.Dec.2023, 23:25

JAPANU PRETI CUNAMI! Upaljeno upozorenje, oglasila se meteorološka agencija nakon razornog zemljotresa na Filipinima: Objavljena tačna satnica kada se očekuju OGROMNI TALASI (FOTO/VIDEO)

Upozorenje na cunami izdato je za zapadnu pacifičku obalu Japana, nakon velikog zemljotresa na Filipinima, saopštila je Japanska meteorološka agencija.
Pogledaj vesti o: Cunami u Japanu,   Cunami

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UPOZORENJE NA CUNAMI U JAPANU! Alarmirano celo stanovništvo, a objavljeno i vreme kada će udariti VELIKI TALASI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 00:01

Talasi od 1 metar se očekuju da udare Japan...Upozorenje na cunami izdato je za zapadnu pacifičku obalu Japana, nakon velikog zemljotresa na Filipinima, saopštila je Japanska meteorološka agencija...Agencija je dodala da su talasi cunamija, visine 40 centimetara, primećeni su na japanskom ostrvu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.