Supruga Radoja Zvicera pucala na napadače: Opasna Crnogorka naterala ubice u beg (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020, 12:43

Supruga Radoja Zvicera pucala na napadače: Opasna Crnogorka naterala ubice u beg (FOTO)

Supruga Radoja Zvicera (38), Tamara, pucala je na napadače u noći 26 maja, javljaju ukrajinski mediji Supruga Radoja Zvicera (38), Tamara, pucala je na napadače u noći 26 maja, javljaju ukrajinski mediji.Oni su objavili fotografiju supruge ustreljenog mafijaša koja je snimljena u vreme pokušaja atentata na njenog supruga. Na snimku se vidi kako 35-godišnja žena drži pištolj.Inače, Tamara važi za opasnu ženu koja je na čelu kavačkog klana u Ukrajini. Sa jos dvoje rođaka drži firmu u Kijevu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Supruga vođe kavačkog klana pucala na likvidatore i spasila život mužu

Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2020

Ukrajinski portal detective-info.com.ua objavio je vest da je supruga teško ranjenog vođe „kavačkog klana“, Tamara Zvicer, zapucala na dvojicu napadača na Radoja Zvicera.. Pokušaj atentana na Zvicera desio se u utorak u Kijevu, a tamošnji mediji tvrde da su ih upravo Tamarini hici omeli u nameri...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.